Om oss

pa-stadiga-ben-hogupplost

Föreläsare

berit-gustafsson
Berit Gustafsson

Är verksamhetsutvecklare på Barn- och ungdomspsykiatrin på Höglandet inom Region Jönköpings län. Forskar under Linköpings Universitet om tidig upptäckt av barn med psykisk ohälsa.

anna-benfante
Anna Benfante

Är förskolechef i Vaggeryds kommun. Har lång erfarenhet av arbete i förskola och med frågor som rör handlingsplan för barn i en socialt utsatt livssituation.

Anonym
Socialtjänsten

Vid våra kurser deltar medarbetare från socialtjänsten. I så stor grad som möjligt försöker vi engagera personal från den lokala socialtjänsten, och deras uppdrag är att berätta om hur man arbetar med orosanmälningar. De svarar på frågor om samverkan med förskolan, och vilka rutiner man använder.

Projektledning

anders-bergman
Anders Bergman

Har 20 års erfarenhet som utbildningsledare på Högskolan för Lärande och kommunikation i Jönköping. Har dessförinnan arbetat som ämneslärare på högstadium i Jönköpings kommun. Har stor erfarenhet inom pedagogik och projektledning.

lg-wetterbrand_portrntt2_foto-joannapalmquist_webb
Lars-Gunnar Wettebrand

Arbetar som konsulent och projektledare i Hela Människan sedan 2012. Samordnare i Barnstödsnätverket i Jönköpings län med syfte att utbyta erfarenheter inom barn- och familjestöd samt arrangera kurser och utbildningar om hur man bättre kan stödja barn i en socialt utsatt livssituation. Utbildare för ”I Trygga Händer”.

Gärd Lillan Kinnander

Arbetar i studieförbundet Bilda som konsulent och ansvarig för bildning och kultur inom frikyrkorna. Är utbildad förskollärare, och brinner för stöd till barn i en utsatt livssituation. Utbildare för ”I Trygga Händer”.